جاری بی ملاحظه

سلام خسته نباشید. من با جاریم تو یک ساختمون زندگی میکنم ایشون خیلی ملاحظه هست با اینکه میدونه من بعدازظهرها میخوابم سروصدا میکنه و اعصابمو بهم میریزه و‌ یا حتی میدونه که امتحان دارم و باید درس بخونم اصلا رعایت نمیکنه چندبار خیلی دوستانه بهش تذکر دادم اما درک نمیکنه نمیدونم چه رفتاری باهاش بکنم قهر کنم یا همین طور با محبت و‌ دوستی ادامه بدم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام
بي شك قهر كردن راهكار مناسبي نيست همانطور كه محبت و دوستي در چنين شرايطي مناسب نيست .
شما از ايشان آزار ميبينيد و به ايشان تذكر داده ايد در پي آن محبت كردن باعث سو تعبير در فرد ميشود كه نميداند شما ناراحت شده ايد يا نشده ايد !قهر كردن  باعث بروز كدورت ها و منجر به اختلافات خانوادگي ميشود .بهتر است يك زمان كه سروصدا زياد بود به ايشان تلفن كنيد و از او بخواهيد چند دقيقه به خانه شما بيايد تا متوجه حجم سروصدا بشود يا با حفظ ارامش در همان لحظه به در خانه انها رفته و با ارامش برايشان توضيح دهيد كه همين لحظه كه سروصدا زياد بود من در حال استراحت بودم و اين كار اعصاب مرا بهم ريخته و باعث بدخلقي من شده يا اينكه هركس زمان امتحانات به سكوت نياز دارد و بهتر است زمان هايي را با هم برنامه بريزيد كه اين مشكلات كمتر بشود .لحن محكم اما بدون تنش بيشك تاثير گذار است .