سلام 25 ساله هستم و 2 سال ازدواج کردم همسرم وقتی پیشم وقت و بی وقت بدون ملاحظه میاد سمتم و مثل بچه ها از من سینه میخواد بهم معتاد شده وقتی باهاش بحث میکنم و از دستش خسته میشم انگار افسرده میشه نمیدونم چکار کنم مشاوره هم نمیره 28 سالشه راهنماییم کنید خواهش میکنم
پاسخ مشاور
سلام و ممنون که سوال تون رو با من مطرح کردید. خیلی طبیعی هست که دو نفر سلیقه جنسی متفاوت از یکدیگر داشته باشند. و قاعدتا اگر اختلاف کم باشد میتوان رضایت ایجاد کرد ولی با اختلاف زیاد متاسفانه رضایتی هم در کار نخواهد بود. بهتر هست که با همسرتون در مورد این سلیقه ها با هم گفتگو داشته باشید. فیروزه سخندانی سکس تراپیست و مشاور ازدواج https://telegram.me/SexandMarriage