بی ملاحظه بودن خواهرشوهر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 196 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من خواهرشوهرم ازدواج کرده یه بچه ۴ و ۵ ساله داره یک هفته بعد عروسیم اومدن خونمون تا ۴ و ۵ روز. هر دفعه که میان چند روز میمونن خسته شدم حتی کمکم سفره جمع نمیکنه جاشون هم جمع نمیکنن. احساس میکنم دارم تروخشک میکنم یه خونواده رو... وقتی خونشون نزدیکه شب برن خونه خودشون. مهمونی رفتن یه ناهار یا یه شام.. الان قهر کردن چون خونمون گرم بود پنکه هم پیش من و شوهرم بود خداروشکر... اصلا دوست ندارم بیان هردفعه میان زیر ۳ شب نمیمونن بچش هم همش نق میزنه... قلیونشو برداشته آورده خونه ما که برای شوهرم درست کنه منم گفتم قلیون بی قلیون رفته همه جا گفته که خفتش دادم.. الان قهره.. کلا روانیم کردن هردفعه برای شوهرم قلیون میخواد درست کنه شوهرمم میکشه وقتی میریم خونه مادرش.. منو و مادرش باهم هستیم مادرش خوبه باهام. ولی چون هم عروسیم از قصد با من حرف نمیزنه ولی دور شوهرمو میگیره

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام

ممنون از اینکه مارو انتخاب کردید

دوست عزیز بهتر است افکار خودتون رو با همسرتون درمیان بگذارید واز همسرتون هم بخواهید راه حل هایی که به ذهنشون میرسه رو مطرح کند تا با کمک هم برای خود حریم را مشخص کنید .

ولی بخاطر داشته باشید لحن بیان بشدت تاثیر گذار است ، بنابراین بهتر است طوری حرف بزنید که حرف شما برای آرامش و بهتر شدن زندگی هردوی شماست .

در ابتدای کلام حتما بگویید که از آمدن خانواده ات خیلی خوشحال میشم .

فقط برای اینکه رابطمون بدون حاشیه و دلخوری پیش بره به نظر شما چطوری یه سری مرزهایی را داشته باشیم .

با گفتگو و رعایت اصول سعی کنید به توافق دوجانبه برسید .

پایدار باشید 🌹🍃🌹

تجربه شما

سلام اگه میشه راهنمایی کنید