خیلی ناراحتم دلم داره میترکه من نامزدم ولی خانواده همسرم مدلشونه الاکلنگی ما دوتا عروس و دوست داشته باشن یعنی اکه من بالام اون پایینه اگ اون بالاس من … حالم دیگه بهم میخوره ازین رفتاراشون نمی‌دونم چیکار کنم تا حالا همش دنبال منو خانوادم بودن حالا از وقتی بچه اون دنیا اومده همش اونو میگن همه جا با اون هماهنگ میکنن اما منو نمیگن چیکار کنم بنظرتون دلم میشکنه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل اپراتور مطب دکتر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

دوست عزیز به سختی متوجه کلامتان شدم.در وهله اول اینکه شما نامزد هستید و اینکه مهمترین بخش خودتان و همسرتان هستید خودتان را برای حواشی و اطرافیان آشفته نکنید.جایگاه شما در خوانواده همسر اول باشد چه میشود؟شما باید در زندگی شخصی خوتان نفر اول باشید و بس.انتظار از همسرتان داشته باشید نه خوانواده ایشان.