مینیسک زانوی راستم دوماه پیش در فوتسال دچار پارگی شد دارودرمانی و فیزیوتراپی انجام دادم ولی چند بار آسیب دیدگی بیشتر شده و هر بار درد و ورم داشته و mri گرفتم پزشک معالجم میگن باید عمل بشه آیا با دارو و درمان غیر جراحی بهبود کامل پیدا میکنه؟ اگه عمل کنم مراقبت بعدش راحته؟ و تا چه مدت میتونم به تمریناتم برگردم

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل ورزشکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

با سلام
درمواردی که آسیب دیدگی های مینیسک شدید باشد و با دارو درمانی و فیزیوتراپی بهبود حاصل نشود بهتر است که جراحی انجام شود‌.
ضمنا بهتر است تا زمان درمان کامل به زانو فشار  وارد نکنید.