جواب عمل میکروتسه:

در نمونه فوق اسپرم مشاهده شد و فریزگردید در هر میدان به تعداد 1-2hpf اسپرم مشاهده شد. وضعیت مورفولوژی ۵ درصد

وضعیت تحرک Immotile 95 درصد nonpogresive 5 درصد نظریه مشاهده اسپرم درنمونه tese ارسال و فریز آن

اینم یه جواب دیگه

Gross Received two containers of bouin and labeled as right  and left testis.

Discription:No tissue identified in containers.

اطلاعات تکمیلی

جنسیت مرد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام با توجه به جواب میتونید برای بارداری میکرو اینجکشن انجام دهید
در صورتی که نمونه دوباره لازم باشد با تقویت همسر می توان بر تقویت اسپرم ها تاثیر گذاشت