پارگی مینیسک زانو

با سلام چهار ماه پیش مینیسک زانوم پاره شد و پزشک بهم گفت پارگی اش کمه ترمیم میشه. سه سری دارو بهم دادن ده جلسه فیزیوتراپی رفتم نه تنها بهتر نشدم که هر روز دردم بیشتر میشه. زانوم تق تق زیادی میکنه و حالت ناپایدار داره. الان چهل روزه علاوه بر زانوم لگن و رانم هم خیلی درد میکنه. آیا درد لگنم میتونه بخاطر زانوم باشه؟ لازمه آرتروسکوپی کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل فرهنگی وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

جراح و متخصص ارتوپدی

باسلام..
درد لگن ارتباط مستقیم با پارگی منیسک ندارد.
اگر بعداز این دوره های درمانی‌ بهبود نداشته اید ،آرتروسکوپی میتونه هم به منظور تشخیص دقیقتر ودرمان همزمان باآن بسیار مفید باشه.