سلام من ۳۷ هفته باردارم ، در سونو آنو  مالی همه چیز خوب بود،  اما سونو که هفته پیش دادم ، اتساع کلیه چپ با قطر ۱۰ میلیمتر مشاهده شده،  ممکنه مجدد سونو بدم برطرف شده باشه؟ یا بعد از تولد پیگیری جدی لازم داره ؟ خطرناکه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
نگران نباشید در اکثر موارد فقط سونو کنترل پیشنهاد میشود و اگر در این فاصله زایمان رخ دهد باید بعد از تولد جنین پیگیری های لازم انجام شود.‌ البته شرایط دیگر جنین باید مد نظر قرار بگیرید. با پزشکتان مشورت کنید. شب خوش