سلام.خسته نباشید.. در سونو۲۹هفته به من گفتن اتساع خفیف بطن طرفی ۱۲mmدیده میشود.. و همچنین درجاتی ازکاهش رشدجنین مشاهده شد...و پیگیری مجدد پس از دوهفته رو دادن..چیکارکنم الان ؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
اندازه تخمین زده شده بطن خیلی از حداقل ممکن بیشتر نیست بنابراین اندازه بطن در سونوگرافی بعدی معیار خواهد بود، فعلا جای نگرانی نیست