تشخیص میکروسفالی

772 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام.

دختر من ده روز دیگه میشه یک سالش.

دور سر تولدش ۳۳ بود. الان دور سرش ۴۳ هست. اوایل رشدش خوب بود بعدش کند شد. کلا سه ماه اخیر یک سانت رشد داشته.

هنوز راه نمیره ،چهار دست و پا میره و دستشو از جایی میگیره بلند میشه، ۵_۶تا کلمه کوتاه هم میگه. خیلی جنب و جوش داره. اشتهاش خوبه و غذا راحت میخوره.

ممکنه میکروسفالی باشه؟

البته تترالوژی فالوت هست و بخاطر مشکلش درست وزن نمیگیره.

اطلاعات تکمیلی

سن ۱ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

میکروسفالی یعنی دور سر تولد زیر ۳۶سانت باشه . تکامل به نطر طبیعی می اید اگر تکامل و معاینه و...کاری نمیخواد

تجربه شما

چرا کسی جواب نمیده؟