خمس کار پژوهشی دانشجویان

سلام و وقت بخير

به حقوق های ماهيانه ای كه دانشجويان جهت كار پژوهشی در موسسات وابسته به دانشگاه دريافت ميكنند نيز خمس تعلق ميگيرد؟

در اين صورت ما هيچ وقت نميتونيم بخشی از درآمد ماهيانمون رو در حساب جداگانه ای برای روز مبادا پس انداز كنيم چون بهش خمس تعلق ميگيره؟

كلا خمس فقط مربوط به مواد غذايی هست يا به پول هم تعلق ميگيره ؟

پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام
بله خمس تعلق می‌گیرد. خمس فقط به پول و مواد غذایی تعلق نمی‌گیرد، بلکه به هر چیزی که سرسال اضافه بیاید، تعلق می‌گیرد.
​​​​​​همه پول پس‌انداز می‌کنند و این دلیل نمی‌شود خمس ندهیم. ضمناً خمس فقط یک‌پنجم از مالی است که سرسال اضافه آمده. این مقدارِ کم، باعث تنگدستی کسی نمی‌شود. بلکه باعث برکت در زندگی می‌شود.