با سلام و خسته نباشید من دانشجوی سال دوم دانشگاه هستم و این ترم به یکی از اساتیدم علاقه مند شدم و سعی کردم کمی بهش نزدیک بشم و رفتم و به واسطه تمرین های جداگانه ای که بهم میداد مرتب پیشش میرفتم و این در ارتباط بودن باعث شد اعتمادش بهم بیشتر بشه و برگه های امتحانی و تمرین بچه ها رو همه به من بسپره و هر کاری که داره با من در میون بذاره همین باعث شد که ارتباطمون خیلی بیشتر شه و صمیمیت ما افزایش پیدا کنه و من تقریبا روزی حداقل یک ساعت رو خصوصا در ماه گذشته پیشش باشم و تو این تایما خیلی شده که درد و دل هایی میکنه و حرف هایی با من میزنه که با هیچ کس مطرح نمیکنه از خاطرات کودکی گرفته تا فشار کارای روزانه ش و من هم همینطورم و یک راحتی و صمیمیتی بینمون هست که نمیدونم دلیلش ابنه که به خاطر کار با هم صمیمی شدیم و وقت زبادی رو گذروندبم یا چیز دیگه راستش شخصیت بسیار زیرکی داره و نمیشه حسش رو به راحتی فهمید نمیدونم که باید چی کار کنم برای اینکه حسش رو بفهمم و بهش نشون بدم (به طور غیر مستقیم) که بهش علاقه دارم میشه کمکم کنین اگر لازمه اطلاعات بیشتری بنویسم
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام شما چند سالتون هست ؟ ایا مطمعنید که ایشون مجرد هستند؟ سن ایشون چقدر هست ایا این ارتباط فقط محدود به دانشگاه بوده یا بیرون از فضای دانشگاه هم همدیگر رو ملاقات میکنید ؟ارتباط عاطفی داشتید ؟این صمیمیت با دانشجویان دیگر هم هست ویا فقط باشما این رفتار رو دارند؟ در دردو دل هایی که با شما داشتند در مورد خانواد خودشون هم صحبت کردند. بیشتر در چه مورد صحبت میکنند