دانشجوی روانشناسی هستم

سلام من دوترم روانشناسی تو دانشگاه پیام نور خوندم رشتم تجربی بود و پزشکی و پیرا پزشکی قبول نشدم در نتیجه اومدم سمت علاقه ای که از قبل داشتم یعنی روان شناسی

الان بعد از دو ترم نمیدونم آینده شغلیش چطوره و من بعد از کارشناسی باید چکار کنم باید ارشد بگیرم؟بعد میتونم برم سر کار و بازار کارش چطوره ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام دوست عزیز
به صورت کلی و با توجه به شرایط اقتصادی کشور، نسبت به دیگر رشته‌ها وضعیت تقریبا مناسبی دارد. با این حال کاملا به تلاش، صبوری و سطح علمی شما بستگی دارد.
اگر قصدتان کار درمانی باشد، به مرور از مقطع ارشد وقت بیشتری بگذارید، در کارگاه‌ها و... شرکت کنید تا بتوانید رویکرد و حوزه درمانی مورد علاقه خود را مشخص کنید. و وقتی مدرکتان را گرفتید به مرور کار درمان را شروع کنید.
موفق باشید.