خیلی ممنونم از راهنماییتون خانوم دشتی من قبلا هم در دوره دانشجوییم به مشاور مراجعه کردم گفته ریشه در گذشته اما من تو زندگیم مشکلات متعدد داشتم ک هرچی فکر میمنم علتش از چی ناشی میشه نمیدپنم...بعصی وختا فکر میکنم بخاطر دعواهای مکرر و کتکهایی ک در دوران کودکی خوردم و استرسهایی که داستم شاید علت این بوده ک الان تو خوابهای من اختلال ایجاد مبکنن... من تا زمان دانشجوییم حتی تو خونه ی خودمونک باید ارامش داشته باشم نداشتمو همش استرس و بیقراری داشتم اینکه ای خدا هرچ زودتر دانشگاه یه شهر دور قبول شم و از این خونه خلاص شم ...اما بعد دانشجوییم دیگه اوضاع خونه اروم شد طوری ک از تو خونه بودن لذت میبرم حالا... ولی الان یه سری دغدغه های دیگه ب زندویم اضافه شده امتحان کردم هروخت ک روزامو بدون عصبانیت و دغدغه فکری میگذرونم ذهنم ارومه اما کافیه فقط یه روز با یکی بحثم بشه ذهنم حرصی میشه ودوباره شبش کابوس تکراری و فرارمو میبینم تو خواب... اما خیلی ممنون از راهنماییتون...متشکرم خانوم دشتی مهربون
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

دوست عزیز همانطور که گفتم این مسائل ریشه در گذشته داره سعی کنید قبل از خواب حتما از ریلکسیشن و ارام سازس استفاده کنید موسیقی بی کلام وگای ذکر گفتن میتونه بالعث ارامشتون بشه خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم موفق باشید ایام به کام