سلام

من یک نوزاد زیر یکسال دارم . تقریبا پریودم مرتب شده. دوره 33 روزه. یعنی 4 فروردین پریود شده و ماه اردیبهشت، 7ام، و ماه خرداد 10 ام.

در روز 18 سیکل ماهانه، رابطه محافظت نشده داشتم. چند ساعت بعد ، ساعت 7 عصر قرص خوردم و قرص دوم رو طبق دستورالعمل خود دارو، 12 ساعت بعد یعنی 7 صبح.

آیا همچنان احتمال بارداری هست؟ (در ضمن من در بارداری اولم هم ، در بازه زمانی روز 14 تا 18 سیکل که میگن احتمال تخمک گذاری هست هیچ ارتباطی نداشتم و بعدش بود ولی باردار شدم)

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

در صورت خوردن قرص احتمال بارداری بسيار كم هست