پیشگیری اضطراری از بارداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 52 بازدید 1 تبادل تجربه

چند روز قبل از عادت ماهانه نزدیکی داشتم و منی داخل ریخته شده و الان چند روز شده و پریود نشدم الان شرایط بارداری هم ندارم باید چیکار کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام تا ٧٢ ساعت برای قرص اورژانس تا پنج روز برای گذاشتن آی یو دی فرصت داريد بعد آن كاری نمیشود كرد

تجربه شما

سلام امروز اولین روز پاکی بعد از پریودیم هست موقع نزدیکی کاندوم پاره شد الان قرص ال دی ۴ تا خوردم آیا باعث جلوگیری از بارداری میشه ؟چیکار باید بکنم تا حامله نشم ؟