سلام من از قرص اضطراری پیشگیری از بارداری استفاده کردم چند وقته که مجبور میشم زیاد استفاده کنم توو ماه قبل سه بار استفاده کردم 😢پریودم خیلی نامنظم شده اصلا آخرین بار پریودیمو یادم نمیاد چون بعد این قرصا چند روز خونریزی دارم،ولی خب با خون قاعدگی متفاوته.این خونریزی جای پریودیمو میگیره یا نه ،چیکار کنم منظم بشه .

خیلی نگرانم لطفا کامل بهم توضیح بدین

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به اینکه قرص های اورژانسی عوارض جانبی  دارد  نباید به عنوان  یک روش جلوگیری  مطمئن  استفاده شود باید در مواقع اورژانسی مثلا  هنگام پاره شدن کاندوم استفاده شود زیرا باعث به هم ریختن هورمونهای شما می شود اگر قصد بارداری ندارید بهتر است یک روش جلوگیری مطمئن انتخاب کنید  نگران نباشید اگر از قرص اورژانسی  دیگر استفاده  نکنید  امکان اینکه خود به خود برای ماه آینده  پریودی شما منظم   شود  است موفق باشید.