سلام.یک سال و نیم گذشته به دلیل مصرف قرص اضطراری بچه خارج رحم در سمت راست تخمدانم داشتم و عمل سزارین انجام دادم ولی لوله های فالوپم آسیبی ندید.و الان 30 سالمه و 4 ماهه قصد باردای دارم و موفق نشدم. اخرین سونوی تخمدانم یکم نگرانم کرده.این سونو روز سوم پریودیم انجام شده و متن شو واستون مینویسم. -فولیکول به قطر 12 میلیمتر در تخمدان راست مشاهده شد. -سایر فولیکول هر دو تخمدان 3 تا 5 میلیمتر میباشد احتمال داره که تخمدان چپم تخمک گذاری نکنه؟ممنون اگه بیشتر راهنماییم کنید
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

ربطی ندارد اگر بیش از شش ماه طول کشید عکس رنگی برای وضعیت لوله ها بدهید.