cin بدون درجه

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 33 بازدید 1 تبادل تجربه

cin بدون درجه يعنی چی ؟ تو كلونوسكوپی كه بيوبسی انجام شد و جواب بيوبسی زده cin ولی درجه مشخص نيست. اينجوری نوشته

features of cin in thin epithelium, grade not specified

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل وكيل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

Cin سه گريد يک و دو و سه دارد  كه گريد سه مراحل اوليه سرطان است و يک و دو ضايعات پيش سرطانی هستند .

تجربه شما

وقتی بلد نيستيد چرا جواب ميديد

اولا گريد يک و دو و سه همگی ضايعات پيش سرطانی هستند دوما چرا جواب سوال رو نميديد تا حالا دو بار مطرح كردم سوالم رو cin بدون درجه يعنی چی؟

@1mina_m

باید مشخص بشه که CIN درجه ۱ یا ۲ یا ۳. و الان نمونه پاتولوژی توسط پاتولوژیست دیگری بازخوانی شود. تا درجه را مشخص کند