واریکوسل درجه ۲ و بارداری

100 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام و عرض خسته نباشید. همسر بنده واریکوسل درجه ۲ دارد. به نظرتون بدون عمل بچه دار میشیم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل آزاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

با سلام
معمولا واریکوسل گرید دو ، اختلالی در بارداری ایجاد نمیکند. با این حال برای نظر قطعی، لازم است آزمایش اسپرم بدهند.

تجربه شما

درسته با این واریکوسل ما باردار شدیم ولی پوچ بود. پس این بی کیفیت بودن اسپرم خودش باعث پوچ شدن هست