درجه حرارت بالا نشانه ای از بارداریه؟

سلام  من پریودیام 35 روزه هست و الان تقریبا یک هفتس از تخمک گذاری و اقدامم میگذره  که قبل از تحمک گذاری دمای بدنم 35.2بوده و از روز تخمک گذاری 36.4تا دو روز  روز سوم تاپنجم دمای بدنم رسید به 35.6 و از دیشب دوباره شده 36.6 بنظرتون میتونه نشانه لانه گزینی باشه ؟ درضمن پشت پاهام و کمرم خیلی گرفتس و سر دلمم میسوزه و هراز گاهی هم زیر دلم تیر میکشه

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام با توجه به اینکه علائم پیش از قاعدگی و بارداری به علت تغییرات هورمونی شبیه به هم هستند از روی علائم نمی توان تشخیص بارداری را داد باید صبر کنید تا زمان پریود شما فرا برسد اگر تاخیر در پریود خود داشتید آن وقت تست بارداری انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود  موفق باشید.