باعرض سلام وخسته نباشید من هفته 22بارداریو تموم کردم ودرهفته 23هستم درچک اپ اوایل بارداریه من عفونت ادرای شدید داشتم والانم دارم وازانروز قرصهای زیادی مصرف کردم وبهبودپیدانکردم دکترم درحال حاضر سفالکسین 500هر6ساعت تجویز کردن ومن میخورم ولی اگریک روز ترک کنم دوباره سوزش ادراره من برمیگردد نمیدانم چکارکنم کمردرد شدید هم دارم لطفا راهنمایی کنید چکارکنم چای واب هم زیادمینوشم باتشکر
پاسخ مشاور

مشاور زایمان

سلام و تشکر اگر قند خونتون نرماله و بیماری خاصی ندارین .باید تا آخر بارداری داروی دیگه ای رو استفاده کنین . ولی چون در جریان ریز پرونده وسیر بیماریتون نیستم به این شکل نمیتونم قطعی راهنماییتون کنم چون مسیله مهمی است .