تستوسترون و ازدواج

من الان حدود 30 سالمه و رابطه جنسی خاصی نداشتم و نمی دونم از لحاظ جنسی سردم یا گرم

هر آدمی معمولا در شرایط من چون ازدواج نکرده و تحت فشاره فکر میکنه گرمه

ولی آزمایش خون نشون داد تستوسترون خونم پاینه در حد 3.5 که باید تستوسترون تزریق کنم

ام ار ای مغز دادم مشکلی نبود

حالا چند تا سوال دارم

1 باتوجه به اینکه تزریق تستوسترون باعث کوچیک شدن بیضه میشه بهتر نیست این کار انجام نشه تا وقتی ازدواج کردم بعد؟

2- آیا تزریق چند ماهه تستوسترون باعث حل مشکل میشه یا باید به صورت مداوم باشه؟ و آیا این مشکل درمان قطعی داره؟

3- آیا این مشکل به حدی حاد هست که نیاز باشه دور ازدواج خط بکشم و ازدواج نکنم؟

4 آیا نیازی به عنوان کردنش در خواستگاری هست یانه

و سوال پایانی آیا مشکلی برای فرزند آوری خواهم داشت؟

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت مرد وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

با سلام.
ابتدا برای ارزیابی باروری، لازم است آزمایش اسپرم بدهید.
در ضمن فعلا نیازی به تزریق تستسترون نیست و جای نگرانی نیست.