کمبود تستوسترون

سلام. من یک آزمایش دیدم از شوهرم که مربوط میشه به ۱۴ سالگیش و کمبود شدید هورمون تستوسترون .میخواستم بدونم آیا این موضوع باعث ناباروری میشه؟و اینکه درمان شده شوهرم چون که تمام تزریق هاش هم تاریخ رو زده بود.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

با سلام.
برای اظهار نظر دقیق، لازم است ابتدا شرح حال دقیق اخذ شود، بیضه هاشون معاینه شود و مجددا تست هورمونی درخواست شود.
لازم است بصورت حضوری مراجعه کنند.