تنظیم تستوسترون و ال اچ

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 213 بازدید 1 تبادل تجربه

 سلام من پسر هستم. سی سالمه من مشکل هورمونی کمبود تستوسترون و بالا بودن پرولاکتین و کمبود lh دارم رفتم دکتر غده های هیپوفیز تیرویید هیپوتالاموس و کبد و...و بیضه هام هیچ مشکلی ندارن آیا اگر قرص کاهنده پرولاکتین بخورم هورمون تستوسترونم بالا میره و طبیعی میشه ؟هورمون lh چطور؟ دوره درمانم چقدر طول میکشه؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت مرد شغل وکیل دادگستری وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
شدت بالا بودن پرولاکتین مهم است براساس آن دوره درمان دارویی در نظر گرفته میشود. در اکثر موارد با درمان پرولاکتین بالا هورمون تستوسترون به حد نرمال بر میگردد و اگر کاهش این هورمون خیلی باشد باید بررسیهای تشخیصی بیشتری انجام دهید یا هورمون تراپی شوید.میتوانید درمان را در کلینیک مردان مراکز ناباروری که کار علمی انجام میدهند دنبال کنید. موفق باشید

تجربه شما

خیلی ممنون لطف کردید