عوارض آمپول تستوسترون

سلام همسر من مشکل ناباروری داشت و بعد از انجام آزمایشات متوجه شدند که هورمونی در سر که وظیفه اسپرم سازی داره خیلی خیلی کم ترشح میکنه طوری که تعداد اسپرمش صفر هست و با زدن آمپول اچ سی جی و اچ ام جی تعداد اسپرمش زیاد شد که به طور طبیعی باردار شدم و دارای فرزند هستیم و همسرم اگر آمپول مصرف نکند هیچ  اسپرم و میل جنسی ندارد و با زدن آمپول تستسترون مشکل میل جنسی ایشون حل میشه سوالم اینه که آمپول تستوسترون برای ایشون مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟ چون هورمون تستوسترون در مغز ایشان عمل نمیکند اگه مشکلی نیست استفاده کند و اگه مشکلات دیگه پیدا میکند با مشکلش کنار بیام

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت مرد شغل فنی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

سلام.
در صورت تجویط توسط پزشک با دوز مناسب و فاصله زمانی مناسب، مشکلی پیش نخواهد آمد.