درد سردل در هفته 35

22 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. وقتتون بخير. هفته ٣٥ بارداريم. گاهی وقتها مثلا هفته ای ٢بار زير سينه هام يعنی سر دلم درد شديد ميگيره شايد نيمساعت طول بكشه. ماساژش ميدم تا آروم بشه. علت خاصی داره؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٣ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام

مشکلی ندارد، در ماه های آخر بارداری در بعضی مواقع جنین خود را سفت میکند و باعث درد شکمی مادر می گردد. در آن زمان از تنفس های عمیق و سطحی استفاده نمایید تا درد شما کاهش یابد.