سلام. من بدلیل تهوع و استفراغ بارداری و درد و سوزش سردل تا حالا که هفته 16 هستم مکمل پره ناتال نخورده ام. درآزمایش اول، آنمی نداشتم.دمیترون روزی 6 تا و پنتوپرازول و اسید فولیک و بدلیل کمبود شدید ویتامین دی هر 2 هفته یک پرل ویتامین دی می خورم.گوشت و مرغ نمی خورم ولی کمی میوه و برنج و شیر می تونم بخورم. تا چه زمانی می تونم مکمل نخورم؟متشکرم
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربر گرامی در صورتیکه کمبودها جدی نباشه با مواد غذایی می تونید نیاز رو برطرف کنید و به مکمل احتیاجی نیست به جای گوشت از مغزها، حبوبات و لبنیات استفاده کنید شاد باشید