باسلام. من هفده هفته و ۳ روز هستم ضمن اینکه سرکلاژ هم انجام دادم. الان یک ماه دور نافم من اندازه سیب زمینی بزرگ سفت شده تا اینکه دو روزه رفته زیردل. خیلی میترسم آخه زیردلم اندازه سیب زمینی بزرگ ورم کرده و سفت شده کشاله های رونم تیر میکشه و هرازگاهی کمر درد خفیف دارم. جفتمم پرویا... این ورم زیر دل چی ممکنه باشه؟ علامت زایمان زودرس؟ ضمن اینکه زیردلمم سنگین شده

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به اینکه سرکلاژ شده اید این علائم طبیعی است وجای نگرانی وجود ندارد بهتر است استراحت نسبی داشته باشید موفق باشید