خانم ها سلام من ۴روز از پریودم گذشته ولی هنوز پریود نشدم درد تو سینه هام دارم و شبا قبل ازخواب زیردلم درد میگیره یعنی من حامله ام این ماه برای ۴مین باراقدام کردم خدا کنه این بار باردار با شم خواهشاجواب بدین

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

ما به خانم هایی که سیکل قاعدگی منظمی دارند و به موقع دچار عادت ماهانه می شوند توصیه می کنیم اگر می خواهند بدانند که باردار هستند یا نه بعد از اینکه زمان مقرر پریودشان گذشت و خونریزی اتفاق نیفتاد آزمایش بدهند. حالا این آزمایش می تواند آزمایش خون یا بارداری باشد.