مقایسه کردن و بی محبتی مادر

سلام

پدر و مادرم از هم جدا شدن و مادرم دوباره ازدواج کرده من و برادرم پیش مادرم زندگی میکنیم

من یک مشکل بزرگ دارم اونم اینه که کم بهم محبت و توجه شده

مادرم شاغل و خونه که میاد خسته هست نمیتونم باهاش در مورد احساساتم و مشکلاتم حرف بزنم یا اینکه حداقل اگه حرفی بزنم با خوش رویی باهام حرف زده بشه نه با بی حوصلگی یا بی توجهی یا حتی تندی

پنج شش ساله پشت کنکورم درس نخوندم یعنی از اوایل مدرسه زیاد درس نمیخوندم

دیگه برای کنکور با اون سختیش و شرایطش نمیتونستم بخونم

مادرم مارو و بیشتر من رو با بقیه مقایسه میکنه

 من حس میکنم تنهام

چیکار کنم دومم بیارم و زندگی خودمو بسازم چون ذهن و روحم درگیر شده؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و درود
در مورد کنکور الان شرایط راحت شده و‌اکر علاقه دارید تحصیلات داشته باشید دیر نیست و از هرجایی شروع بشه باز هم موفقیت همراه داره
درباب تنهایی شما ،آیا در طول روز برنامه خاصی برای خودتان دارید(کلاس ورزش یا زبان یا هنر های مختلف)!
عزیزم من به شما حق میدم بحران سختی رو پشت سر گذاشته اید وانتظاری که از مادرتون دارید ((وارتباط بسیار به حال خوب کمک میکنه))
** اگر در روز برنامه خاصی داشته باشید هم دیگه احساس تنهایی نمیکنید و به خاطر مشغله ای که ایجاد میشه مقداری انرژی تخلیه وحتی مادر شما هم به مرور زمان پیگیر خواهد شد که برنامه روزتون چگونه بوده و این خود باعث هم صحبتی خواهد شد و در دراز مدت لابه لای این صحبت ها دغدغه هاتون هم بیان خواهید کرد
اگر باز هم مشکل به قوت خود باقی موند وپیشنهاد میدم به یک مشاور مراجعه بفرمایید تا تخصصی تر در باب مهارت ارتباطی آگاهتر بشویدو چالش شما کمتر بشود
موفق و‌موید باشید
سهرابی