تزریق عضلانی در بارداری

سلام . وقت بخیر . من سرکلاژم استراحت مطلق تا الان که هفته 32ام هر هفته آمپول  فمولایف میزدم از بعد عید شده دو هفته یکی ..15 فروردین رفتم برای تزریق از همون لحظه تزریق تا سه روز بعد پام درد شدید داشت که نمی شد تکونش داد جای تزریق به اندازه سه بند انگشت به درازا متورم شده بود که همش حوله گرم می گذاشتم تا سه چهار زور اصلا نمیتونستم تکون بدم درد میکشتم بعد دیگه کم کم بهتر شدم اما تا الان که دو هفته شدم میلنگم و بعضی مواقع درد خیلی شدید تو قسمت رون و زانوم دارم. حالا میخوام بدونم خطرناکه یا نه

امروز دکترم گفت سه تا آمپول بتامتازون بزن خوب نشدی تا دو روز بعدش سونو کن نهایت باید بری بیمارستان. دکترم حس میکنم همه ذهنش درگیر لخته شدن خون تو پامه اما من میدونم از تزریق آمپول  هست. میشه نظر شما بدونم ممنون میشم کمک کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

پزشک شما شرایط شما رو از هر لحاظ تحت نظر میگیرن بنابراین طبق دستورات ایشون عمل کنید