سلام. نوزاد پسر۳ ماهه دارم که خیلی دست و پا میزنه البته در دوران بارداری هم زیاد تکون میخورد و ۳۸ هفته به دنیا اومد ناگفته نمونه دست و پاش رو خشک نگه نمیداره نرم حرکت میده ولی تند.بعضی وقتام که دیر بلندش میکنم فکش رو روی هم فشار میده و دست و پاش روسفت میکشه.تو خواب مثل شیر خوردن مکهای آروم میزنه.گاهی اوقاتم دستاش توخواب میپرن که موقع قنداق یا بستن پرش نداره. اینا نشانه اسپاسم عضلانی هست؟ وزن گیری خوبی داشته ۲۹۰۰به دنیا اومد الان۶۳۰۰هستش

اسپاسم عضلانی چه نشانه هایی داره؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

با سلام، علائم ذكر شده حركات طبيعی هر شيرخواری هستند. در صورت نگرانی به متخصص اطفال مراجعه فرمایید.