پرش عضلانی در ماه پنجم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 74 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام ۵ ماهه هستم یهو بدنمو انگار حشره میزنه بعد تو خواب پرش عضلانی دارم. ضمنا وقتی خوابم زیر دلم درد میگیره جابجا میشم خوب میشه

 چیکار کنم؟

علتی داره؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
از نظر عفونتها چک شوید.‌ به نظر استرس و اضطراب دارید بهتر است با یک مشاور صحبت کنید تا شما را بررسی کنند و بتوانند با ارایه راهکار مشکل را حل کنند. روز خوش

تجربه شما

سلام دوست عزبز

مشکل شما حل شد منم این مشکل لرزش عضلانی پا رو دارم هم تو خواب و هم بیداری

شما از چه راهکاری استفاده کردبن