بارداری و درد عضلانی

سلام خسته نباشید..امروز موعد پریودیمه و من چهارشنبه آزمایش  دادم و با بتای ۱۳۲ باردار بودم...دوسه روزه عضلاتم خیلی درد میکنه مخصوصا وقتی میخوابم و بیدار میشم خیلی درد دارم از جمله دست و پا و کمر و پشت و کتف و گردن  و پهلو..این دردا طبیعی هست؟ ؟آخه خیلی درد پری دارم و ترشحاتم  آبکیه..این دردا طبیعی  هست؟ ؟فقط در رحم و تخمدان درد ندارم

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز این دردهای پریودی که گهگاهی به سراغ شما می آید به علت تغییرات هورمونی در دوران بارداری طبیعی است و جای نگرانی وجود ندارد موفق باشید.