سلام یه دختر ۴ ساله دارم هر سوالی که تو خونه اتفاق میفته رو ازش بپرسن جواب میده مثلا اگه بریم خرید مادر شوهر میپرسه چی خریدی این همه رو دونه به دونه میگه یا کجا رفتید دخترم بهش میگه من دوست ندارم بدونه حالا لطفا راهنمایی کنید چطوری به دخترم یاد بدم جواب سوالشون رو نده

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

رواندرمانگر کودک و نوجوان

با سلام از جدول رفتاری و سيستم تقويت پاداش استفاده كنيد ٤ تا رفتاری كه واستون الويت داره بزاريد در جدول و استيكر بدين رازداری هم جز رفتارهای جدول باشه.از قصه گويی هم می تونيد استفاده كنيد به صورت سوم شخص.قهرمان داستان می تونه رازدار باشه و كودک همانند سازی بكنه يا رازدار نباشه و عواقب منفی در داستان داشته باشه.در جدول رفتاری استيكرها چندتا شد جايزه در نظر بگيريد
نیاز به جلب توجه او را اقناع کنید

برخی کودکان بدون هیچ نیت شومی و صرفا برای جلب‌نظر و توجه دیگران بخصوص والدین‌شان اقدام به افشای راز می‌کنند، در چنین شرایطی بهتر است برای کسب اعتماد به نفس و جلب توجه مثبت اقدامات مفیدی انجام دهید. مثلا با فعالیت‌های مثبتی چون ورزش، نقاشی، داستان‌گویی و... مانع جلب توجه منفی کودک شوید. از سوی دیگر، در زمان‌ها و مکان‌های مختلف به طرق مختلفی چون تشویق کودک، در آغوش گرفتن، بوسیدن و نوازش کردن به کودک توجه کنید، توجه بی‌قید و شرط باعث خنثی شدن انگیزه منفی جلب توجه از طریق افشای راز می‌شود.