رازدار نبودن همسر

با سلام

من خیلی از دست شوهرم ناراحتم. هر حرفی بهش میزنم به خانوادش میگه

از روزی که عقد کردیم به من میگفت دعوامون بحثامون رو به خانواده ها نگیم

حتی خودمم بهش گفتم.. ولی متاسفانه زبونش چفت و بس نیست حتی با قسم قرآن میگه من حرفی نزدم به خونمون کلا خانوادگی همینجورین از دستش خسته شدم گفتم دیگه هیچ حرفی بهت نمیزنم. واقعا نمیدونم چیکار کنم چه جوری بهش بفهمونم از این کاراش ناراحتم.

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزيزم سلام

ببينيند اينكه شما ميگين چطور به همسرم بفهمونم كه من ناراحت ميشم يعنی يا شما واضح و شفاف و به طور صحيح برای ايشون توضيح ندادين كه متوجه بشن يا فهميدن ولی حالا ايشون اين رفتار رو بنا به فرهنگ،تربيت، أخلاق، خصوصيت و...ادامه ميدن.
در مورد اول شايد شما بگين بارها گفتم بهش اما درک نميكنه و متوجه نميشه،اينكه چه زمانی (وسط بحث و دعوا) با چه لحنی و با چه كلامی ميگين مهمه،
در مورد دوم شما نميتونين كاری كنين به زور كه ايشون بفهمه و كاری كه شما مد نظرتون هست رو انجام بده چون اگر قرار بود اينطور باشه كه الان براتون مسئله نبود پس به فكر راه حلی متناسب با شرايط زندگيتون بايد باشيد. وقتی بحث ميشه مواظب صحبتتون باشين اگر می خواهيد حرفی به خانواده ايشون منتقل بشه در اون زمان نگين، مسائلتون رو سعی كنيد در زمان هايی كه بحث نميكنيد و تنشی وجود نداره به صورتی متفاوت بيان كنين كه ديگه از حالت بحث در بياد تا بار اهميت برای گفتنش برای همسرتون كم بشه يعني ديگه فكر نميكنن كه بحثي بوده كه بعداً بخوان انتقال بدن اما در وهله اول قبل از هرچيز شما يه تحليل كنين ببينين در اين مورد با همسرتون چه زمانايی صحبت كردين؟وقتی همه چيز رو به خانواده منتقل كردن و شما فهميدين و ناراحت و عصبانی شده اين؟يا زمانی كه از روی موضوع گذشته و در شرايط آروم،مطمئناً به راه حل درستی ميرسين.

پايدار باشيد