تردید برای مهاجرت

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 232 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من مریم ۳۶ ساله هستم.۳ سال پیش به خاطر خیانت همسرم بعد از ۱۰ ماه زندگی طلاق گرفتم.۲ سال پیش با کسی آشنا شدم که از خودم سه سال کوچکتر بود و مثل من از همسرش جدا شده بود. البته مرد پخته ایه و من تفاوت سن رو حس نمی کنم. یکسال پیش هم مادرمو از دست دادم و به خاطر اختلافاتی که ریشه از گذشته داشت ارتباطم با خانواده ام قطع شد. من روحیه حساسی دارم و تو این یکسال تنها چیزی که منو سرپا نگه داشت نامزدم بوده.ما با هم مشکلی نداریم و بیشتر روحیاتمون با هم سازگاره،تنها مشکلم اینه که اون نمی خواد ایران بچه دار بشیم و میگه باید بریم کانادا اقدامات اولیه هم انجام داده. ولی من واقعاً می ترسم.که اونجا آدمای جدید رو ببینه و من رو رها کنه.در ضمن یک ماهه متوجه شدم مبتلا به رماتیسم شدم و باید تحت نظر دکتر باشم.فکر بیماریم ، سنم برای بچه دار شدن ، تنها موندنم ، واقعاً داره عذابم میده.هیچ راهی به ذهنم نرسید تا اینکه سایت شما رو دیدم.لطفاً راهنماییم کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن شغل حسابدار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر

شما در حال حاضر با چندین مساله مهم که هریک به خودی خود بسیار مهم هستند مشغول هستید و لازم هست که حتما بین این موارد اولویت بندی کنید تا دچار سردرگمی نشوید. 1-مساله ازدواج، آیا در حال حاضر با این آقا دوست هستید یا ازدواج کرده اید؟اگر ازدواج نکرده اید چه زمانی رو برای این کار مدنظر دارید و برای چند وقت بعد قصد مهاجرت دارید؟ 2-مساله رماتیسم میتواند بر بارداری اثرگذار باشد علاوه بر اینکه به طور طبیعی حق همسر شما است که درباره بیماری شما بدانند لازم است حتما درباره تصمیم به بارداری برای آینده دور یا نزدیک با همسرتان و پزشک معالج مشورت کنید و درباره فرزند داشتن چه در ایران چه خارج از ایران با همسر خودتان به یک نقطه مشترک برسید تا در زندگی مشترک به مشکل برنخورید

بعد از مشخص کردن این موارد بر اساس اولویت اقدام به تصمیم گیری نمایید. موفق باشید

تجربه شما

خانم سالک ممنون بابت پاسختون ،من چطوری می تونم با شما در تماس باشم؟ شما مشاوره حضوری هم میدید؟

@مهرماریا

سلام وقت بخیر به آیدی اینستاگرام که در پروفایل بنده قید شده میتونید پیغام بگذارید