خیانت در مهاجرت

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 975 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام وقت بخیر. ممنون میشم منو راهنمایی کنید.حدود هفت سال هست که ازدواج کردم چهار سال در ایران و سه سال هم در کانادا از همون سال اول من متوجه ارتباط همسرم با خانم های دیگه شدم چیزی که من متوجه شدم در حد پیام بوده و تا جایی من متوجه شدم در مقابل اونها خودش رو مجرد معرفی میکرده حتی در خونه هم متوجه شدم که یواشکی به یک خانم پیام میداد که وقتی خواستم گوشی رو نشونم بده، گوشی رو پرتاب کردن و شکستن.... تا اینکه ما رفتیم کانادا مشکلات زیادی داشتیم و سال اول مهاجرت بود و خیلی برای هر دومون سخت بود و من تمایل رابطه جنسی با ایشون نداشتم چون از این پنهان کاری های ایشون خسته بودم و تا اینکه متوجه شدم ایشون همزمان با دو دختر ارتباط دارند یکی از این دخترها در کانادا بود که حتی ساعت سه نصف شب رفته بود جلوی در خونه اون دختر طبق گفته خود اون خانم و یکی هم ایران که با این دختر هم هرشب پیام های عاشقانه داشتن و حتی قول به ایشون داده بود که برن ایران برای دیدن. و جدای همه این مسائل همسرم کلا اهل حرف زدن زیاد نیستن و دو سه باری هم ایشون منو کتک زدن..خانم دکتر  لطفا منو راهنمایی میکنید که بیماری ایشون چی هست؟ و آیا راه درمانی وجود داره ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل بیکار
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزیز ✋🏻
ممنون از اینکه مارا انتخاب کردید
احساسی را که تجربه میکنید کاملا قابل درک است .اعتماد،احساس امنیت ،و آرامش خود را از دست داده اید و اعتماد که از مسائل زیر بنایی زندگی مشترک است  از بین رفته است  .
وقتی خیانتی اتفاق می افتد هر دو طرف لازم است به هم کمک کنند تا با شفاف سازی و تلاش اعتماد از دست رفته را برگردانند و صمیمت را دوباره ایجاد کنند .وقتی یک رفتار بارها تکرار می‌شود ،نمیتوان آن را به حساب خطا کردن گذاشت ،ممکن است کسی که خیانت می‌کند دارای مشکلات شخصیتی باشد که البته تشخیص قطعی این مسئله بر عهده رواندرمانگر است .
چندین علت می‌تواند باعث این روابط شود ؟اما باید ببینیم از کی روابط شما  ضعیف شده است ؟ واکنش شما از اولین خیانت چه بوده ؟آیا بعد از آن برای  ترمیم رابطه اقدامی کرده اید ؟
از کی از همسرتان فاصله گرفته اید ؟در قدم اول باید عوامل را شناسایی کنید .اگر اختلافاتی بین شما و همسرتان هست به سادگی از کنارش نگذرید !پیگیری کنید .علت ناراحتی چیه ؟چی شده ؟از کی شروع شده ؟چقدر درباره مشکلات با هم حرف میزنید وسعی میکنید حلش کنید ؟
به نظرمیرسد همسر شما هرگز با بهای واقعی رفتارش مواجه نشده است وهر بار کوتاه آمدن شما باعث شده به این نوع لغزشها ادامه دهند .پیشنهاد می‌کنم که به همراه همسرتان پیش یک  زوج درمانگر  بروید ،اگر همسرتان تمایلی نداشتند خودتان به تنهایی مراجعه کنید تا بتوانید علت را ریشه یابی کرده و تصمیم مناسبی برای این موضوع بگیرید.
                      شاد و موفق باشید 🌷🙏🏻

تجربه شما

دوست عزیز سلام

من مشکل شما رو با پوست و استخوان درک میکنم

همسر من هم همین عادت رو داشت از چت شروع شد و به رابطه جنسی هم رسید. به فرمابش مشاور محترم میدونست که براش گرون تموم نمیشه. در نهایت من مهرم رو گذاشتم اجرا و ایشون هم من رو طلاق داد. یکبار برای همیشه مصمم باشین اگر قراره کسی برای نجات زندگیتون قدمی برداره نوبت ایشونه .اگر نکرد مطمئن باشین به محض پیدا شدن یک عشق دلچسب رهاتون میکنه. خیانتی که تکرار شد اشتباه نیست انتخابه. مشکلات طلاق هر چقدر هم باشه بهتر از قربانی بودن در یک زندگی سیاهه. ضمن اینکه هنوز فرصت تشکیل خانواده و یک زندگی سالم رو دارین. موفق باشین

ممنون خانم دکتر برای پاسخ کامل مفیدتون. در جواب سوال هاتون باید بگم از همون لحظه بعد از عروسی من به مدت شش ماه در شهر دیگه زندگی میکردم به خاطر اینکه کارمند دولت بودن و منتظر انتقالی به تهران بودم. ولی نکته جالب اینجاست همسرم اصلا پافشاری نمی کرد که کنار هم باشیم. و تو این مدت خیلی کم به من سر میزد .... و من اولین خیانت رو که دیدم با اون دختر بحث کردم و بعد همسرم منو کتک زد و دیگه سعی کردم فراموش کنم ولی بعد از چند ماه باز پیام های دیگه رو شد و ایشون هیچوقت اهل حرف زدن نبودن که در این مورد حرف بزنن و حتی ذره ای پشیمانی تو صورت ایشون من ندیدم.... تنها مشکلی که ما داشتیم خانواده همسرم بودن که خیلی اذیت میکردن و سر این موضوع همیشه بحث می کردیم... ممنون