تردید برای مهاجرت

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 284 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام, من 22ساله و همسرم 29 ساله 3 ساله ازدواج کردیم بچه هم نداریم, من تک فرزند شوهرم فرزند اول خانواده و دوبرادر و یک خواهر دارن.

با هم تصمیم گرفتیم بیایم کانادا برای تفریح چندماه بمونیم من با مخالفت شدیدی از سمت خانواده مادریم مواجه شدم که خیلی بی معرفت و احساسی که میخوای بری مادرت یه وقت دق میکنه برعکس خانواده شوهرم که بخاطر سرد بودن و مدل اخلاقیشون(من و خانواده مادریم خیلی احساساتی و گرم هستیم) خیلی استقبال کردن.

الان شوهرم تصمیم داره درخواست ویزای کار بده و بمونیم ولی من دودل هستم اما میدونم که اینجا برای آینده بچم بهتره و زندگی خوبیه برای خانواده مون, اما اینا رو قلبم نمیگه عقلم میگه, احساسم هی اون دوره همه حرفهای لحظه آخری و خدافظی تلخی که داشتم و اینکه بیمعرفت و سرد شدم رو یادآوری میکنه

خواستم نظر شما رو بدونم, به دلم گوش بدم یا عقلم خواهشا راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر‌خدمت شما
دوست عزیزم بعد از ازدواج اولویت شما باید بر اساس استقلال زندگی شخصی خودتون باشه و در عین حفظ رابطه عاطفی با خانواده فاصله مطمنی رو داشته باشید که با برنامه های زندگی شخصی شما تداخلی نداشته باشه، اگر درباره تصمیم به مهاجرت با شخص همسرتون به تصمیم نهایی رسیدید و با دلایل قاطع خودتون این کار رو درست میدونید حرف خانواده خودتون و خانواده همسرتون رو مبنای تصمیم گیریتون قرار ندید، در حال حاضر به دلیل بازخوردی که از خانواده خودتون دریافت کردید دچار احساس گناه شده اید در صورتی که این احساس از بیرون به شما القا شده و احساس واقعی شما نیست، میتونید با اعلام تصمیمتون به خانواده اونها رو از جدی بودنتون در این امر مطلع کنید و از طرفی به اونها اطمینان بدید که مهاجرت شما مغایرتی با پیوندهای عاطفی شما نداره و فاصله تاثیری بر رابطه شما نخواهد داشت. مطمن باشید هیچ کس جز خود شما نمیتونه مانعی در مسیرتون باشه. موفق باشید

تجربه شما

شما تک فرزندی برای پدر و مادرتون بسیار سخت خواهد بود بیشتر فکر کن .اونا هم خانواده تون هستن