خیانت در مهاجرت

26542 بازدید 10 تبادل تجربه

سلام وقت بخیر جناب صدیق منش ممنون میشم منو راهنمایی کنید. حدود هفت سال هست که ازدواج کردم چهار سال در ایران و سه سال هم خارج از ایران از همون سال اول من متوجه ارتباط همسرم با خانم های دیگه شدم چیزی که من متوجه شدم در حد پیام بوده و تا جایی من متوجه شدم در مقابل اونها خودش رو مجرد معرفی میکرده حتی در خونه هم متوجه شدم که یواشکی به یک خانم پیام میداد که وقتی خواستم گوشی رو نشونم بده، گوشی رو پرتاب کردن و شکستن.... تا اینکه ما رفتیم از ایران مشکلات زیادی داشتیم و سال اول مهاجرت بود و خیلی برای هر دومون سخت بود و من تمایل رابطه جنسی با ایشون نداشتم چون از این پنهان کاری های ایشون خسته بودم و تا اینکه متوجه شدم ایشون همزمان با دو دختر ارتباط دارند یکی از این دخترها در همون شهر ما بود که حتی ساعت سه نصف شب رفته بود جلوی در خونه اون دختر، طبق گفته خود اون خانم و یکی هم ایران که با این دختر هم هرشب پیام های عاشقانه داشتن و حتی قول به ایشون داده بود که برن ایران برای دیدن. و جدای همه این مسائل همسرم کلا اهل حرف زدن زیاد نیست و دو سه باری هم ایشون منو کتک زدن..خانواده ام میگن تو هم پرخاشگر هستی شاید به همین خاطر دنبال این مسائل میرفته .... ولی وقتی از خودش میپرسم میگه تحت استرس و فشار بودم در صورتی که این موضوع از سال اول ازدواجمون بوده تا الان... و البته خودش میدونه من همیشه دلسوز زندگیم بودم. نمیدونم خانواده ام میگن آدم ساده ای هستی برو با زبون و مهربونی کردن زندگیت رو حفظ کن ولی من واقعا بهش دیگه هیچ علاقه ای ندارم و از این زندگی خسته ام خودم الان یک ادم افسرده شدم و به خاطر مادرم که ناراحت نباشه میخوام حرفی از طلاق نزنم و لطفا شما بفرمایید من باید چیکار کنم؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل بیکار
پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

با سلام
در نظر داشته باشید که این شما هستید که بایستی مسولیت زندگی خود را به عهده بگیرید و نه من و نه هیچ کس دیگری نمی تواند به شما بگوید که طلاق بگیرید یا نه.
اما توجه به نکات زیر می تواند در گرفتن تصمیم به شما کمک کند:
1-به هیچ عنوان به امید تغییر دیگری اقدامی نکنید ما هیچ کس را نمی توانیم تغییر بدهیم.
2- مادر یا خانواده شما با این فرد بطور روزانه زندگی نمی کنند و در ارتباط عاطفی با ایشان نیستند که بتوانند برای شما نسخه نویسند.
3- مادر و خانواده شما مسئول انتخاب های شما نیستند و بجای شما زندگی نمی کنند.
4- شما فقط یک زندگی دارید پس از این فرصت استفاده کنید و بخاطر خوشایند و نظردیگران زندگی نکنید.
با توجه به مجموع نکات بالا تصمیم بگیرید که از صندلی قربانی برخیزید و سرنوشت زندگی خود را به دست خود بگیرید و پیش بروید
موفق باشید.

تجربه شما

من 4ساله همسرمو ميشناسم و حدود 2ساله ازدواج كرديم و واقعا به اين نتيجه رسيدم كه نميشه كسي رو تغيير داد

دفیقأ

آدم یبار بدنیا میاد

وقتی بچه اومد دیگه بدتر میشه وضع

برو زندگیتو بکن هنر یاد بگیر

اگه بچه نداشتم جدا میشدم

عزیزم متاسفم که انقدر درد کشیدی و درد می کشی. احتمالا خودت به تنهایی نتونستی تصمیمی جدی بگیری که هفت سال این رنج رو به امید های واهی داری تحمل می کنی. ببین خواهرانه بهت می گم که خودت رو مقصر ندون. اصلا گیرم تو ساده و بی سر زبون. خوب این مدلی هستی دیگه. باور کن اگر بهش محبت فراوون می کردی و رابطه جنسی کاملی هم باهاش داشتی اون باز هم بهت خیانت می کرد، چون مدلش اینطوریه. حالا که از مادر و پدرت هم دوری فرصت خوبیه که دست نگه داری و به خودت بیشتر فکر کنی و این رابطه رو با همه ی غمهایی که بعدا ممکنه باهاش دست و پنجه نرم کنی بزاری کنار. بزارش کنار و رو پای خودت وایسا. میدونم سخته، اما سعی کن خودتو بسازی. ورزش کن، کار پیدا کن، دوستهای جدید پیدا کن و زندگیتو خودت بساز. نزار نگرانی از حرف والدینت تورو با دردی که داری هر روز لمسش می کنی همدم کنه. تو میتونی. بنظرم اگر شرایطشو داری اونجا حتمن مشاوره بگیر.

درود به شما  با این که خودمم مرد هستم ولی نمیدونم چرا قدر پاک دامنی خانمهایی که تو زندگیمون با جون دل و عشق با ما تا میکنم باز میریم پی یه عده فرصت طلب خیانت کار که بعد یه مدت خیییلی کوتاه تا نقی به تویی میخوره مرده رو هر فرض میکنه لیاقت شما خانمهای پاک خیلی زیاده ایشالله که شوهرت ونم زود متوجه این موضوع میشه در پناه حق

دقیقا

ما هم قصد مهاجرت داریم یعنی اونجا بهم خیانت میکنه؟

گلم منم دقیقا همین تجربه رو داشتم شوهرم خارجه قول میداد من رو هم می‌بره یک بار اومد ایران گوشیشو دیدم زد شکست گوشیش رو ولی دیگ آبی که رفته نمیشه برگردوند الآنم کلا رفته پیداش نیست

@دختر_تنهای_شب

عزیزم ولش کن و یه زندگی جدید شروع کن قیدش بزن کسی که خائنه عوض شدنی نیست و قطعا تو خیلی حیفی براش و اون بی ارزشه خودت رو درگیر بی ارزش ها نکن

@delbar72

سلام ،خواهرم اینجور نگو هیچ شر یکی تو زندگی اولی نمیشه آدمی زاده حالا زیر پاش لرزیده و یه کاری کرده درست نیست هیچی نشده زندگی شو نابود کنه به نظر من باید باهاش حرف بزنه و این موضوع رو عاقلانه حل کنه اگه دوستش داشته باشه واقعا کوتاه میاد اگه نه جواب سر بالا داد اون وقت این خانم محترم با بختش کنار بیاد و طور دیگه ای باش برخورد کنه

شماگفتی ک ازهمون سالهای اول زندگیت متوجه ارتباط شوهرتون باجنس مخالف شدید.و برخوردهم باایشون داشتین..امامنم دوسدارم حرفمو بزنم..هیشکه الان جای شمانیس ک درست درکتون کنه یاتصمیم درست بگیره..الان فقط خوده شمایی ک باید تصمیم عاقلانه و درستوبگیری.بنظرمن 7سال زندگی بافردی ک همیشه ازش رابطه تلفنی یاحتی دیداری باجنس مخالف رومیبینی ومتوجه میشی اصلازندگی مناسب و درستی نیس..شمافقط خودت رو قربانی این زندگی کردی..میتونی مدارک برگشتت رو اماده کنی و درخاست طلاقت روبدی..دلیل هم داری .بخاطرپدرمادرخاهر زندگی کردن تاکی؟اونا ک جای شمانیستن حسوحال شماروندارن..پس اگه واقعامیخای خلاص بشی و زندگی اروم داشته باشی تصمیم درستوبگیر..مطمئن باش هنوزم فرصت برای همه چیز هست هنوز هم میتونی زندگیتوبسازی پس سوختن پای فردی ک خیلی راحت تعصب و غیرت مردانه اش رو قورت داده و.... خودشومجرد جامیزنه این ینی هنوز نمیخاد قبول کنه زنی توزندگیشه هنوز تعهدرو نمیخاد قبول کنه و باجنس مخالف در رابطه هست واقعا بیفایدس.حتمااینم بدون ک راه درمان هم نداره..اگه داشت تاالان درست میشد ن اینکه 7سال این موضوع ازارت بده..خوب فکرکن..💝😥