زمان مناسب برای مهدکودک

86 بازدید 1 تبادل تجربه

من يک دختر دو سال و شش ماه دارم و يک پسر نه ماه ...

تقريبا يک ماه پيش دخترمو گذاشتم مهد روزای اول خيلی خوب بود و خيلی علاقه داشت ولی از هفته دوم بهونه هاش شروع شد طوری كه موقعی كه ميخواستيم بريم مهد با گريه از من جدا ميشد. همين طوری مهد رفت تا دوره يكماه مهد تموم شد من ثبت نام نكردمش و يه كم فاصله افتاد. الان ميخوام دوباره بنويسمش مهد كه بره. آيا كار درستی ميكنم كه ميفرستمش مهد يا نه؟ ممنون از پاسخگويی

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزيزم سلام

وقت بخير

ابتدا نكته ای كه بايد عرض كنم اينست كه بچه ها زمان زيادی لازم دارند تا جذب مهدكودک شوند چرا كه به هرحال از محيط امن خانه و آغوش مادر بايد جدا شوند مخصوصا كه دختر شما اين احساس جدايی و اضطراب را با تولد برادرش نيز تجربه كرده به همين دليل شما بايد با صبوری كنارش بمانيد و همراهيش كنيد هرروز تا كم كم اعتماد كند و مطمئن شود كه شما نميخواهيد او را از خود دور كنيد و هنگامي هم كه از مهد به خانه آمد بايد زمانی برای بازی در كنار خودتان و بصورت دونفره فراهم كنيد تا آرامش را مجددا بدست آورد.

فراموش نكنيد اين امر مستلزم صبوری و عشق شما می باشد.

سپاس

تجربه شما

سپاس از راهنمايی شما