پسرم ۲۳ ماه من در مهد نمیمونه خیلی بهم وابسته هست سه روز بردمش فعلا که بی اثر هست الان فقط ۴ روز دیگه فرصت دارم کنارش باشم بعدش مجبورم برم سرکار چکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۷ جنسیت زن شغل دبیر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام مامان عزيز
آيا اين ٣ روز خودتون هم تو مهد كنارش بوديد؟؟

تجربه شما

سلام بله یک مدت پیشش بودم بعد آروم اروم ازش جدا شدم. ولی هفته قبل یک دفعه مجبور شدم به جای دو ساعت پنج ساعت بزارمش مهد. هفته قبل و این هفته خیلی گریه کرد ولی دو روز هست انگار بهتر شده چاره نداشتم جز مهد رفتنش‌.یه هفته بهش استرس وارد شد اما نمیدونم کارم درست بود یا اشتباه. هرکار میکنم بخاطر خودشه