وابستگی‌ کودک به مادربزرگ

دخترم ۱۱ماهشه ما با مادرشوهرم تو یک ساختمون زندگی میکنیم وقتایی که دخترم مادرشوهرمو میبینه از بغلش پایین نمیاد و بغل نه من نه پدرش نمیاد به زور گریه میگیریمش خیلی وابسته ایشون شده وقتی ایشون میان خونمون و میخوان برن خیلی پشت سرشون گریه میکنه دخترم میخواستم ببینم این آسیب هست یا نه؟ چه راهکاری دارین ؟با تشکر فراوان

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزيز سلام

سپاس از اعتمادتون به نی نی سايت

مادربزرگ ، پدربزرگ ها چون تمام وقت و عشقشون را نثار بچه ها ميكنند ناخودآگاه دلبستگی بچه نيز بيشتر ميشود ؛ در عوض پيشنهاد ميكنم زمان بازی كنار كودكتان را بيشتر كنيد مخصوصا بازیهای پرهيجان را و اينكار را زمانهايی قبل از حضور در كنار مادربزرگش انجام دهيد و بعد بگوييد حالا ميخواهيم بريم پيش مادربزرگ و برايش توضيح دهيد كه قرار است هركسی خونه خودش برگردد و اين قانون خونه است.

و اين موقتی است و كم كم به حالت عادی برميگردد فقط بايد صبور باشيد و با همكاری مادربزرگش اين قانون را به او ياد دهيد، چرا كه كودک نگران ميشود و فكر ميكند ديگر قرار نيست مادربزرگش را ببيند و آرامش شما به او كمک خواهد كرد.