اجازه بدم پسرم تنها با پدربزرگ مادربزرگ هاش جایی بره؟

سلام.وقتتون بخیر.

پسرم هشت ماهشه و تک نوه در دو خانواده من و همسرم هست.

گاهی خانواده خودم یا همسرم با شوخی میگن بچه رو ببریم بگردونیم پارک ببریم. اما تا حالا پیگیر نشدن که ببرن در حد حرف بوده. پسرمم شیر مادر و غذای کمکی. میخوره.

من خودم ترجیح میدم پسرم بدون من یا همسرم جایی نره. نمیدونم این فکرم درسته یانه؟ حقیقتش رو بگم وقتی نباشه دلم آروم نمیگیره. نگران میشم. مخصوصا خودم تو بچگی تجربه داشتم چون مادرم شاغل بود خونه اقوام موندم و حقیقتا اقوام به اندازه پدر و مادر نه روی تربیت بچه حساسن نه درست و حسابی مراقب هستند.

حالا بنظر شما فکر و حرفایی که زدم درسته؟

کار درست چیه؟بزارم پارک یا خونشون ببرنش؟

برام این مهمه که پسرم وابسته زیادی بار نیاد و استقلال در آینده داشته باشه.

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
باتوجه به سن فرزندتان منطقی نیست که بدون شما از منزل خارج شوند.
گاهی بچه های بالای ۳یا ۴سال با افراد دیگری غیر از والدین برای گردش بیرون میروند که باید توانمندی آن فرد را درنظر بگیرید مثلا اگر فرزندشما ناگهان دوید از نظر بدنی میتواند مراقب کودکتان شود .آیا کودک از او حرف شنوی دارد احساس راحتی میکند
بهتراست برای اینکه از این موارد اطمینان حاصل کنید دفعات اول خودتان هم با افراد مورد نظر پارک بروید تا ببینید چقدر میتوانند در زمانی که شما حضور ندارید مراقب کودکتان باشند
در مورد منزل ماندن توصیه میشود حدالامکان جز منزل پدرو مادر منزل فرد دیگری نمانند البته این موضوع بستگی به شناخت و اطمینان  شما از افراد دارد
ایام به کام