رفتارهای مادربزرگ

سلام مادربزرگ من 80 سالشه از لحاظ جسمی خوب است ولی همش احساس تنهایی داره هرکی هم کنارشه تا تنها باشه با اخلاقی که داره باعث ناراحتی دخترانش می شود همش خیال میکنه که وسایلش را میدزدند هر وسیله از خونه اش برای کاری برداشته می شدخیال میکند میخواهد بدزدیم رو برخوردها ریز بین نگاه میکنه خیره خیره به شخص نگاه می کنند مدام داخل کیفش نگاه میکند خیلی بهش رسیدگی می شود ولی سریع سر یه برخورد ساده ناراحت میشه خیلی پول هاش دوست داره خیال میکنه میخواهیم پول هاش برداریم وقتی تنها است کارهایش خودش انجام میدهد و سالم وقتی مادرم می بینه خودش را به مریضی میزند چه کار کنیم اخلاقش بهتر شود؟

اطلاعات تکمیلی

سن 80 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کاردرمانگر

سلام
رفتارهای توجه طلبی و حساسیت های مادی در سالمندان به دلیل احساس عدم امنیت بسیار شایع است که البته شدت آن در سالمندان مختلف بسته به میزان احساس عدم امنیت و اضطراب آنها متفاوت است.
شما و اطرافیان باید تا جاییکه می توانید سعی کنید به ایشان احساس امنیت  و چه از لحاظ روحی و چه جسمی کاملا مراقب ایشان هستید. و درصورت تشدید علایم توصیه می شود برای کاهش اضطراب ایشان و همچنین تشخیص علایم به روانپزشک مراجعه فرمایید