وکالت تام مادربزرگ

با سلام

بعد از فوت پدرم پدربزرگ و مادربزرگ پدری به من وکالت تام الاختیار دادن. مادربزرگم به صورت شفاهی رضایت دادن که سهم الارث خود را از خانه و زمینی که پدرم در شهرستان داشتند را به نام خودم بزنم.در واقع به من بخشیدن. زمانی که من اقدام کردم برای به نام زدن مادربزرگم مریض شدند و زمانی که کارهای اداری تمام شد تاریخ سند و تاریخ فوت مادربزرگم با هم یکی شد.یعنی مادربزرگم ساعت ۵ صبح فوت کردند در منزلشان و در همان روز هم سند خانه در محضر آماده شده بود.

حالا میخواستم ببینم آیا وارث مادربزرگم که عمه من میشود آیا میتوانند اعتراض کنند و سند را باطل کنند؟ به استناد به اینکه موکل من یعنی مادربزرگم در زمان به نام زده شدن سند فوت کرده اند؟؟

پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
برابر قانون، عقد وکالت با مرگ یا جنون وکیل یا موکل از بین می‌رود و از این حیث فرقی میان عقد وکالت بلاعزل و یا عقد وکالت ساده نیست ، لذا در صورت اثبات اجرای موضوع وکالت بعد از فوت ، معامله و یا انتقال شما قابل ابطال خواهد بود .
موفق باشید