راه قانونی برای نگهداری از مادربزرگ

 سلام. من پدربزرگم چند ماه قبل فوت شده و الان مادربزرگم تنها شده 8 تا فرزند هم داره که به جز مامان من و یکی از خاله هام هیچ کدوم دیگه حاضر نیستن از مادرشون مراقبت کنن ولی چشمشون دنبال اموال پدر بزرگم هست  خواستم بدونم راهی وجود داره که بقیه هم مجبور بشن همکاری کنن؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
 قانونگذار در خصوص نفقه پدر و مادر نيازمند و تنگدست، اظهار میدارد : «نفقه والدين با رعايت نسبت نزديکي به عهده اولاد و اولاد اولاد است.» يعني درباره وضعيت پدر و مادر و پدربزرگ و مادر بزرگ تنگدست، تکليف مشخص است که اين امر به حکم قانون وظيفه فرزند يا فرزندان وي اعم از دختر يا پسر است و قانونگذار هيچ گونه استثنايي قائل نشده است و در صورت ناتواني فرزند، تکليف پرداخت نفقه و هزينه هاي زندگي آنان در صورت تمکن و توانايي مالي آنان به عهده نوه هاي آنها اعم از پسر و دختر است ، ولیکن در خصوص نگهداری پیش بینی ای صورت نگرفته ولیکن به نظر بتوان هزینه و اجرت نگهداری و پرستاری را مطالبه نمود .
موفق باشید