دسترسی نداشتن به سند پدربزرگ

مغازه ای برای پدر بزرگم بوده اما به سندش دسترسی نداریم و عموها عنوان میکنن ملک به اسم برادر بزرگ هست و به اسم پدر بزرگ نیست ، نمیخوایم شکایت کنیم چون آبروی خانواده ها ارزش بالاتری از پول داره ولی میخوام بدونم راهی هست که بتونم متوجه بشم ملک به اسم پدربزرگم هست یا نه ؟  پدر بزرگ من نزدیک ۲۰ سال هست به رحمت خدا رفتن و هنوز انحصار وراثت انجام نشده ، تو مغازه هم یکی از عموها الان کاسبی میکنن .

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

سلام بر شما
پیگیری موضوع مستلزم داشتن پلاک ثبتی ملک و انجام حصر وراثت و نهایتا مراجعه به اداره ثبت مربوطه است
موفق باشید