فوت پدربزرگ کودکم

سلام خسته نباشید .پسرم ۲ سال و نیم داره حدود ۱ ماه هست پدربزرگش که خیلی بهش وابسته بود فوت شده .توی این یک ماه خیلی عصبانی شده و همش جیغ میزنه و زود میزنه زیر گریه. میخواستم بپرسم که چطور باهاش رفتار کنم خیلی براش نگرانم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
ایا فرزندتان در مراسم خاکسپاری بوده و متوجه موضوع شده است؟ ایا بی قراری اطرافیان را دیده است
تاجایی که میتوانید به او محبت کنید در آغوش بگیرید و احساس امنیت دهید که کنارش هستید
اگر برایتان امکان دارد مسافرت بروید ودرحضور کودک بیقراری و گریه نداشته باشید
اگر از نظر درکی متوجه توضیحاتتان میشود ویا سراغ پدربزرگش را میگیرد به زبان کودکانه توضیح دهیدمث لا بگویید خیلی ناراحتیم که بابا ‌بزرگ اینجا پیش ما نیست و خیلی دلمون براش تنگ می‌شه، اما دونستن اینکه اون الان پیش خداست خوشحال‌کننده است.» چنین عبارت‌ها و جمله‌هایی به کودک اطمینان خاطر خواهد داد بدون اینکه به نگرانی‌های او اضافه کند.